Logo - Zum geschwollenen Herz

Dear Guests,


Aneta and Thomas Hassinger would like to welcome you warmly. Enjoy a few comfortable hours with us, simply feel good and spoil yourselves with our regional, fresh and varied cuisine. We aim to offer you the best ingredients and a ''kitchen with heart''.


Aneta and Thomas Hassinger and the team of „Zum geschwollenen Herz“


Do you have any special occasions approaching? We would be pleased if you contact us about them, we will gladly help you out!

Mittagstisch (21.11.2017-24.11.2017)


Dienstag

Paniertes Schweineschnitzel mit Salzkartoffeln und Rahmwirsing

€ 8.50

Mittwoch

Tagessuppe, Gebratene Rinderleber mit Zwiebeln und Kartoffelpüree

€ 8.50

Donnerstag

Tagessuppe, Hähnchenbrustfilet gebraten, mit Championweißweinsoße und Basmatireis

€ 8.50

Freitag

Tagessuppe, Seelachsfilet paniert, dazu Pommes und Remouladensauce

€ 9.00