Logo - Zum geschwollenen Herz

Dear Guests,


Aneta and Thomas Hassinger would like to welcome you warmly. Enjoy a few comfortable hours with us, simply feel good and spoil yourselves with our regional, fresh and varied cuisine. We aim to offer you the best ingredients and a ''kitchen with heart''.


Aneta and Thomas Hassinger and the team of „Zum geschwollenen Herz“


Do you have any special occasions approaching? We would be pleased if you contact us about them, we will gladly help you out!

Mittagstisch (19.09.2017-22.09.2017)


Dienstag

Tagessuppe, Gebratene Rinderleber mit Zwiebeln und Kartoffelpüree

€ 8.50

Mittwoch

Zarter Rinderbraten in Dornfeldersoße, dazu Salzkartoffeln und Apfelrotkohl

€ 8.50

Donnerstag

Paniertes Schweineschnitzel , dazu Salzkartoffeln und Rahmwirsing

€ 8.50

Freitag

Tagessuppe, Seelachsfilet gebraten, mit Tomaten-Kapernsoße und Basmatireis

€ 9.00